Goodbye 2020 and Hello 2021

Tijdens deze oudejaarsworkshop blikken we zowel terug op 2020, als vooruit op 2021. 

Wat heeft het afgelopen jaar je gebracht? Waar sta je nu? En waar wil je heen?

Geleide meditatie voor helderheid

Afgelopen jaar is op zijn zachts gezegd een bewogen jaar geweest. Alle onverwachte verandering en beperkingen is bij niemand in de koude kleren gaan zitten. Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar het goud in de tegenslagen, ontdekken we de juweeltjes van wijsheid die we hebben opgedaan en ontdekken we hoe we gegroeid zijn. 

De jaarwisseling valt samen met de volle maan in kreeft. Volle maan is een krachtige periode om los te laten wat niet meer nodig is. Om te laten gaan wat jou tegenhoudt en om te vergeven. Wat een mooie timing is dat? We nemen tijdens de workshop de tijd om 2020 af te sluiten, los te laten en te vergeven. 

Journalen

Deze workshop bestaat uit een unieke combinatie van sound healing, trance reizen, visualisatie en journalen. Het is een workshop waarbij je mee op reis wordt genomen je eigen binnenwereld in. Journalen is schrijven vanuit je hart, gewoon uit je pen laten vloeien wat er in je opkomt, zonder filters. Teken je liever? Dat is ook goed! Wat dat betreft maakt de vorm niet uit, tekenen, schrijven, doodle-en. Gewoon ongefilterd op papier zetten wat er in je zit, daar gaat het om.

Zelf meenemen:  notitie boek of schriftje en de pennen/potloden die je nodig denkt te hebben.

Programma

Wanneer:      30 December 2020

Tijd:                19.30 -21.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:             Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:          € 25,- / en € 22,50 voor leden van de studio