Goodbye 2021 and Hello 2022

Tijdens deze oudejaarsworkshop blikken we zowel terug op 2021, als vooruit op 2022.

Wat heeft het afgelopen jaar je gebracht? Waar sta je nu? En waar wil je heen?

Geleide meditatie voor helderheid

Er is weer een jaar voorbij. Een jaar waarin er van alles is gebeurt in de wereld en op persoonlijk vlak. Een jaar waar in we dingen hebben moeten laten gaan maar ook nieuwe dingen gevonden hebben. Eén ding mag zeker zijn, in een jaar tijd kan er een hoop gebeuren. Tijdens deze workshop gaan we opzoek naar het goud in de tegenslagen, ontdekken we de juweeltjes van wijsheid die we hebben opgedaan en ontdekken we hoe we gegroeid zijn

Deze workshop valt samen met de nieuwe maan in Steenbok en nog eens een super maan ook! Dat betekend dat de energie van deze maan extra sterk is en dat de intenties die we zetten extra kracht mee krijgen. Nieuwe Maan is het begin van een nieuwe cyclus, dus de ideale tijd om intenties te zetten, en dromen vorm te geven. Daarnaast hebben we net de winter wende achter de rug. De donkerste dagen zijn net voorbij en heel langzaam bewegen we weer meer naar het licht toe. De perfecte tijd om op het afgelopen jaar te reflecteren en om intenties te zetten voor het komende jaar.

Journalen

Deze workshop bestaat uit een unieke combinatie van sound healing, trance reizen, visualisatie en journalen. Het is een workshop waarbij je mee op reis wordt genomen je eigen binnenwereld in. Journalen is schrijven vanuit je hart, gewoon uit je pen laten vloeien wat er in je opkomt, zonder filters. Teken je liever? Dat is ook goed! Wat dat betreft maakt de vorm niet uit, tekenen, schrijven, doodle-en. Gewoon ongefilterd op papier zetten wat er in je zit, daar gaat het om.

Zelf meenemen:  notitie boek of schriftje en de pennen/potloden die je nodig denkt te hebben.

Programma

Wanneer:      2 januari 2022

Tijd:                11.30 -13.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:             Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:          € 25,-