Tanith Yoga viert haar 5 jarig jubileum!

Wow, time flies…

Op 1 november is het alweer 5 jaar geleden dat ik op het bruggetje stond in de Havenstraat naar het prachtige witte pandje te kijken. En ik voelde aan alles, mijn hart, mijn intuïtie, dit wordt yoga studio Tanith !

 

Het was eigenlijk nooit mijn wens om een eigen studio of bedrijf te beginnen, maar soms duwt het leven of een situatie je in een bepaalde richting. 

En zo begon ik dit avontuur en dacht: “Go with the flow” het voelt goed dus ik doe het! En wat een goede beslissing was dat. Mede dankzij de geweldige docenten die de afgelopen 5 jaar hun inspirerende lessen en workshops hebben gegeven in de studio en natuurlijk jullie trouwe yogi’s! En niet te vergeten de mensen achter de schermen die me helpen met nieuwsbrieven, website en brainstormen.  

Tanith Yoga community

Zoveel mooie, bijzondere momenten en lessen in de studio, retreats op Ibiza, Sup yoga bij Sup & Beach, Detox weken met Gwendala….

Inmiddels hebben we een geweldige yoga community opgebouwd. Zelfs tijdens de lock-downs toen we plotseling online lessen moesten gaan geven, flowden we door met zijn allen. In het begin hilarische “Zoom momenten”, maar ik ben zo dankbaar voor jullie flexibiliteit en vertrouwen en natuurlijk van het docenten team. Maar hé, we zijn yogi’s, we werken niet alleen aan een flexibel lichaam, maar vooral aan een flexibele geest ha,ha.

Missie geslaagd :-) en wordt vervolgd..

Mijn idee destijds was een plek te creëren om even tot rust te komen, geïnspireerd te worden,

gelijkgestemden te ontmoeten, dichter bij jezelf te komen en op te laden. En die missie is al aardig geslaagd.