Gwendala Gosliga

Mijn zoektocht naar gezonde voeding begon ongeveer 15 jaar geleden. Tot mijn achttiende jaar leefde ik grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Niet dat mijn moeder niet van alles had geprobeerd maar ik was onwringbaar. Ik had als kind allerlei klachten zoals hoofdpijn, bloedarmoede en later kwamen daar menstruatieklachten en acne bij (maar ja daar had je toch zo’n ‘fijne pil’ voor die inmiddels uit de markt is gehaald…). Achteraf begrijp ik dat mijn klachten voortkwamen uit een chronisch voedingstekort. Ik vulde wel maar voedde mijn lichaam niet.

Nu ik dit weet na mijn opleidingen, cursussen en zelfonderzoek wil ik mijn kennis graag met iedereen delen die zich fit en vitaal wil voelen maar niet precies weet hoe. Ik heb allerlei voedingsstijlen uitgeprobeerd: Raw food, fit for life, Ayurveda en Paleo. Ik heb uit alle stromingen het beste gehaald en daar en eigen mengeling van gemaakt. Ik geloof niet in diëten maar wel in anders eten. En ook dat ieder mens anders is in zijn of haar behoefte. 

Nu zoveel jaar later voel ik mij fit en vrij van klachten. Ik weet nu hoe ik mijzelf in balans kan houden door gezonde voeding en beweging. Dat betekent overigens niet dat ik nooit meer uit balans ben. Maar ik weet nu hoe ik mijzelf kan helpen om mijn balans snel weer te herstellen.

Mijn passie is: Bezig zijn met gezonde voeding op een leuke en een niet al te ingewikkelde manier. Mijn specialiteit is: Mensen te laten ervaren wat de kracht van voeding is.

Mijn levens motto is: Love life, Love health

 

Voedingadvies

Lesuur; persoonlijk advies op afspraak.