Acupunctuur Community Style

Heb je een BLESSURE of PIJNKLACHT?

Dan kan Community Style Acupuncture (CSAcupuncture) u helpen! 

Twee ervaren acupuncturisten/fysiotherapeuten zijn twee uur aanwezig om je te

behandelen. Direct resultaat!

Voor wie?

CSAcupunctuur is geschikt voor iedereen met een lokale pijnklacht. Dus pijn op 1 plek in het lichaam. Voorbeelden zijn sportblessures, knieklachten, lage rug pijn, tenniselleboog, nek/schouderpijn of bijvoorbeeld hoofdpijn.

Hoe werkt het?

CSAcupunctuur ofwel groepsacupunctuur is gebaseerd op de ‘Balansmethode’ van Dr. Tan en vindt plaats met meerdere mensen tegelijk in een gezamenlijke ruimte. Het meest ideaal is als u een joggingbroek en hemd aanheeft, want er wordt meestal op armen en benen geprikt. U geeft zelf aan waar uw pijn zit.

 

Jan Joost Kolsteeg en Madelèn Vernooij, twee speciaal in deze ‘Balansmethode’ getrainde acupuncturisten/fysiotherapeuten zetten naaldjes op punten op afstand waardoor de energie in het pijnlijke gebied weer vrij kan gaan stromen. In het pijnlijke gebied zelf hoeft niet geprikt te worden. U voelt DIRECT of er verandering is in uw pijn en/of beweeglijkheid. Daarna blijft u nog een half uur ontspannen zitten.

Tegelijkertijd wordt er iemand anders op dezelfde manier behandeld. Het kan zijn dat er 5 mensen naast elkaar zitten; groepsacupunctuur.

Meer dan pijnbestrijding

Behalve dat de pijn minder zal worden doet CSAcupunctuur nog meer met u. U zult merken dat u zich beter gaat voelen en beter kunt ontspannen. Daarnaast krijgt u tijdens de behandeling uitleg en instructies over hoe u het pijnlijke lichaamsdeel het beste wel of niet kunt gebruiken.

 

VERVOLG....

Het resultaat van CSAcupunctuur is meteen voelbaar. Echter, afhankelijk van de ernst van uw klachten en van de omstandigheden, kan het zijn dat uw klachten weer terug komen. Het effect moet namelijk ‘stapelen’. Daarom krijgt u advies over de frequentie van vervolgbehandelingen om een zo optimaal en langdurig mogelijk resultaat te behalen.

Programma

Wanneer:       ...

Tijd:                18.00 -20.00 uur

Therapeut:   Jan Joost Kolsteeg (Lid NVA) van acupunctuurnieuwegein.nl

Therapeut:    Madelèn Vernooij (Lid NVA) van acupunctuur-demeern.nl

Waar:              Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:           Introductieprijs eenmalig slechts €30,- (normaal €61,-)

 

Eventuele vrijblijvende vervolg consulten kosten €61,- worden mogelijk voor een groot deel vergoedt door uw zorgverzekeraar in de aanvullende polis.

Er is plek voor 8 personen, wacht dus niet te lang met inschrijven.