Terugblik Ibiza 2022

Eindelijk konden we weer een yoga retreat organiseren ! Deze keer verbleven we in een finca op wandelafstand van Ibiza-stad en het strand. Ondanks dat het al oktober was, leek het wel zomer. 

Zoals altijd begon de dag in stilte. Starten met een glas warm water met citroen en een gezonde smoothie van Miss Detox op een rustig plekje in de tuin om even contact te maken met jezelf. Elke dag een andere kleur; “Pink Monday, Orange Tuesday, Purple Wednesday etc. Gevolgd door yoga buiten onder de veranda of bij het zwembad.

Na de les verraste Gwen ( Miss Detox) ons elke ochtend met de heerlijkste gezonde ontbijtjes.


De middag een heerlijke massage, waarna de meesten erop gingen met auto of scooter om de prachtige baaitjes, dorpjes en natuurlijk hippie markt te bezoeken. In de namiddag een herstellende ( yin) yoga sessie om alle energie weer tot rust brengen.

Tijdens deze week was het volle maan, waardoor we ’s avonds buiten onder het licht van de volle maan een mooie maan ceremonie konden doen. Nieuwe intenties zetten en oude patronen loslaten. Heel intiem en bijzonder was ook de tantra avond. Zo mooi, de verbinding, openheid en kwetsbaarheid van deze groep vrouwen. Er gebeurd altijd zo veel in zo’n week, zowel van binnen als van buiten.

Ibiza Yoga Retreat 2022 volgens Yogi Hester