Agenda 2016

Zondag 18 december ~Music in Meditation~workshop

Andrew Reynolds is singer songwriter. Zoekend naar waarheid en wijsheid verdiept hij zich al jaren in de leer van grote meesters als; Eckhart Tolle, Adyashanti, Rupert Spira en vele anderen.

 

Door zijn muzikale achtergrond te combineren met zijn studie en zoektocht naar waarheid heeft hij een unieke reis naar  bewustwording ontwikkeld.

Een combinatie van muziek en bewustwording. Ervaar een meditatieve staat en luister met volledige aandacht en lichaamsbewustzijn.

 

Workshop Music in Meditation

  • Het 1e deel begint met het naar binnen richten van de zintuigen. We nemen tijd om de aandacht bij de adem en het lichaam te brengen. Zodat de ruimte tussen de gedachtes groter wordt.
  • In het 2e deel van de workshop luisteren we naar zorgvuldig geselecteerde muziek stukken in combinatie met klankschalen. Dit brengt je in het hier en nu en verdiept de meditatie.
  • In het laatste deel van de workshop speelt Andrew live op zijn gitaar en zingt inspirerende, zelfgeschreven nummers om de beleving compleet te maken.

Wanneer: Zondag 18 december

Kosten:     € 15,-

Tijd:           14.00 - 16.00 uur 

Waar:         Tanith yoga studio

Andrew Reynolds

Hij is singer songwriter, en heeft diverse studio albums opgenomen en veel projecten, radio en TV commercials gedaan in samenwerking met Black box studios in Utrecht

>> Lees hier meer over Andrew


Op zaterdag 12 november is de officiële opening van Tanith Yoga.

Tussen 13.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe yoga studio.

Kennis te maken met de docenten en te proosten met een gezond drankje van Miss Detox. 

Neem iedereen die geïnteresseerd is mee.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Nieuw blok fusion hormoonyoga

Hoe je je voelt, hoe je haar en huid eruitzien of je goed slaapt: dit wordt allemaal bepaald door je hormoonhuishouding. Het is dus heel belangrijk om je hormonen in balans te houden.

 

Op woensdag 24 augustus  start er een nieuwe cursus Fusion hormoon yoga in IJsselstein.

 

Fusion hormoon yoga is geschikt voor vrouwen met overgangsklachten en PMS. En kan ook ondersteuning geven als je graag zwanger wilt worden. Zelfs jonge meiden met een onregelmatige cyclus kunnen er baat bij hebben. Kort samengevat is hormoon yoga een holistische en verjongende techniek die de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, de schildklier, bijnieren en de hypofyse heractiveert. Verder doen we zachte yogahoudingen die het lichaam helpen te ontspannen en met behulp van de adem werken we aan balans tussen lichaam en geest. Door de oefeningen voel je je sterker en je cyclus kan evenwichtiger worden. Deze les is voor vrouwen van alle leeftijden.

 

Wanneer: 24 augustus t/m 12 oktober ( 8 lessen)

Waar:  Tanith Yoga  IJsselstein

Kosten: € 80,-

>> Meld je hier aan!


Broccoli festival zaterdag 4 juni

 Op dit gezellige festival dat in het teken staat van duurzaamheid, gezondheid en mindfullness geef ik een "Heartbeat" yogales samen met DJ Don Arco.

We nemen je mee in een flow van yoga asana's die in elkaar overvloeien op relaxte reggae en dub tunes. 

  • Wanneer? Zaterdag 4 juni van 11 uur tot 23.00 uur, de entree van het festival is gratis!
  • Waar? Almere, Archerpad 8-10, Almere (Haddock watersport)

Kijk voor meer informatie op de site van Broccolifestival  


Ibiza Yoga RETREAT

 

Een week voor jezelf, kom tot rust en richt je aandacht naar binnen. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en de drukte. Een week vol yoga, ontspanning, massage, gezond eten en vooral GENIETEN.

Wanneer

24 t/m 29 april 2016

 

Bekijk hier alle informatie 


Mindful Sunday 7 februari

Workshop mindful  eten en yoga  

 

Het is heel normaal om onbewust en gedachteloos te eten.Als je weleens bent blijven snacken terwijl  je vol zat, minder ging eten terwijl je eigenlijk honger  had, of je eetgedrag  liet leiden door emotie. Eten met je bord op schoot voor de televisie.... dan heb je een ervaring van onbewust eten.Wat is mindful eten? Mindful eten betekent  bewuster eten, waardoor je eet tot je verzadigd bent, zonder dat je teveel of te weinig eet.  Eten met je volledige aandacht. Het klinkt eenvoudig, maar wie dit wel eens heeft geprobeerd weet dat het makkelijker is gezegd dan gedaan....

De workshop start met een yogales van Angelique Raia  waarin we de aandacht bij het lichaam en de adem brengen. Door met aandacht yoga asana’s en ademoefeningen uit te voeren komt vanzelf een proces van innerlijk vertragen op gang. Het vertragen schept rust en ruimte en brengt je meer in het moment. De les is eigenlijk een meditatie in beweging. Deze gemoedstoestand is een goede voorbereiding op het mindful nuttigen van een heerlijke gezonde lunch die op ons wacht na de les. Het mindful opeten van de lunch wordt begeleid door Gwendala Gosliga ( Miss Detox, orthomoleculair voedingscoach).  


 Januari 2016  Detox Yogaweek 

Heb je zin in:

  • Een week gezond eten
  • Extra yogalessen
  • 3 dagen sapvasten of alleen groente en fruit eten
  • Fit en energiek het nieuwe jaar beginnen
  • Net dat beetje extra afvallen

 

Dan is deze detox yoga week iets voor jou!
Wat houdt het in?

Je begint thuis de week vóór het sapvasten met afbouwen van je voedingspatroon ( vanaf 12 januari). Gedurende deze week ontvang je per mail van Gwendala Gosliga/ Miss Detox ( orthomoleculair voedingscoach) tips en recepten ter ondersteuning. We maken een groeps app aan, zodat je op elk moment je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

 

Op vrijdagavond 15 januari 19.30 uur

We starten met een detoxyogales van Angelique, aansluitend vertelt Gwendala je alles over detoxen en hoe je het weekend te werk gaat. De avond is afgelopen om 21.30 uur.

 

Op zaterdagochtend 16 januari 10.30-11.30 uur

We starten de dag met een detoxyogales van Angelique. De yoga oefeningen ondersteunen en activeren het detox proces.

 

Op zondagmiddag 17 januari 15.30-17.30 uur
We sluiten de week af met een ontspannende, herstellende yogales van Angelique en vertelt Gwendala je alles over hoe je weer op gaat bouwen de komende week.

Wanneer 
Datum: 12-17 januari Sapvastweekend 15 t/m 17 januari

Kosten: € 125,- ( incl. yogalessen, begeleiding en lezing van “Miss Detox”, elke dag mail met tips en recepten, detoxpaketje, verse detoxsap na de lessen).

 

JA, IK DOE MEE!