Ik? Naar Ibiza...?

Ja, ik naar Ibiza. Daar waar ik al 3 jaar lang van droomde, werd in 2019 werkelijkheid. Ik gunde mezelf de ‘Yoga op Ibiza ervaring’ zo hard, dat ik spontaan besloot al mijn excuses overboord te gooien (met vliegangst als grootste excuus) en het gewoon te gaan doen. Een week voor vertrek mailde ik Angelique dat ik mee wilde. Er was nog een plekje💫.

Een 'warm' bad

Wat een warm bad! Alhoewel het zwembad nog wel wat warmte kon gebruiken😉. Het warme bad zat hem vooral in de ‘juffen’ de yogamat en het eten, maar laten we Ibiza ook niet vergeten. De energie die dit eiland bij zich draagt kan ik niet anders omschrijven dan Magisch. Ik verbaas me er nog steeds over hoe mijn spanning wegvloeide bij mijn eerste stappen op Ibizagrond. Na de eerste yogales voelde ik me herboren. Het was alsof ik al jaren in deze fantastische villa vakantie vierde samen met een fijne groep vrouwen. Zo vertrouwd! 

 

De vanzelfsprekendheid waarmee Angelique en Gwen ons in de watten hebben gelegd is uniek. Zij zijn een twee eenheid die jou het gevoel geven dat je volledig kunt ZIJN. Ze creëren een veilige omgeving waarin je je kunt verbinden met jezelf en met anderen. Onze inwendige mens werd gevoed met de meest eerlijkste en heerlijkste ayurvedische gerechten. Dit in combinatie met de rijke voeding voor de geest maakt dat je nooit meer naar huis wilt😊. 

Jij? naar Ibiza...?

Deze Ibiza experience zit in mijn hart. Een herinnering die niemand me meer afneemt.

Ik zeg; als jouw hoofd twijfelt maar jouw hart zegt JA... GA! 

Pluk ‘m, vier het leven en Geniet.