Terugblik Ibiza April 2024

Wat een bijzondere dagen hebben we weer beleefd op het magische Ibiza!

We hebben een nieuwe plek gevonden in het rustige noorden van het eiland.

 

Een prachtige villa met uitzicht op zee en een zoutwaterzwembad wat nog best fris was

Wakker worden met een zonsopkomst die de hele woonkamer roze kleurde.

De weergoden waren ons gunstig gestemd. Elke ochtend yoga buiten op het terras van de villa met zweetdruppels op ons voorhoofd. Ondertussen bereidde Gwen bananen pannenkoekjes, granola, smoothies, overnight oats en andere gezonde verassingen voor de brunch.

 

Altijd weer bijzonder hoe een groep totaal verschillende personen in zo’n korte tijd zo’n mooie verbinding krijgt. We hebben veel gelachen er waren tranen en als kers op de taart hadden we een live soundhealing en mini hippiemarktje met sieraden van natuursteen van een lieve spaanse vriendin in onze tuin. Natuurlijk was er ook tijd genoeg om de idyllische baaitjes op het eiland te bezoeken en niet te vergeten de hippie markt in San Carlos.

Ook ’s avonds toverde Gwen heerlijke gezonde maaltijden op de gezellige lange tuintafel, als het na het eten wat frisser werd gingen we naar binnen voor het avond programma waaronder een sisterhood circle met waterceremonie.

Gedeeld, gedanst en elkaar empowered. We hebben achtergelaten wat we wilden loslaten op het eiland en mooie krachtige intenties gezet om mee te nemen.

Nieuwe Datum!

In september verblijven we nogmaals op deze prachtige plek! Ga je mee?

NIEUWE DATUM 18 – 21 sept. 2024. Voor meer info >>