Sisterhood volle maan ceremonie

Deze avond verbinden we ons met onze vrouwelijke, helende energie.

Door middel van meditatie, intentie, delen en selfcare. Tijdens deze vollemaan ceremonie vergroten we onze body awareness, verbinden we ons met ons hart en onze vrouwelijkheid en leren we onze vrouwelijke intuïtie te versterken. en dat allemaal " in het licht van de volle maan "...

Echt een cadeautje voor jezelf!

Samenzijn

We hebben allemaal drukke levens. Een gezin, een baan, sociale verplichtingen…In deze Sisterhood cirkel kun je al die drukte even achter je laten en is er weer tijd voor jou!

 

Een uurtje uit je dagelijkse leven stappen en even niets te moeten. 

 

Het samenzijn met vrouwen biedt je de gelegenheid om op jezelf te reflecteren, te ontspannen en te leren van elkaar. Als we in zachtheid aanwezig zijn bij onszelf omringd door andere vrouwen, dan kunnen we afzakken naar onze vrouwelijke wijsheid, intuïtie en magie.

Door yoga en adem oefeningen komen we meer uit ons hoofd, in ons lijf. het werken met maanstenen brengt ons dichter bij onszelf. En door de kennis over het maan- en zonneteken ontdekken we meer over wat in ons leeft. Die inzichten gebruiken we om te schrijven; een stukje zelfreflectie, net als de maan die het licht van de zon reflecteert...

 

Tijdens de ceremonie creëren we een veilige omgeving waar ruimte is om volledig jezelf te zijn en waar je -indien gewenst- je ervaringen kunt delen. Draag comfortabele kleding en neem desgewenst een dekentje mee.

Programma

Wanneer:     Zondag 21 april

Tijd:               19.00 - 20.30 uur

Waar:            Tanith Yoga in IJsselstein

Docent:         Kirsten Harmsen

Kosten:         € 20,-