Corona update

Met pijn in ons hart hebben we besloten om Tanith Yoga vanaf zondag 15 maart te sluiten tot nadere orde. 

Ondanks dat dit een moeilijk besluit is beseffen wij ons dat dit het enige juiste besluit is voor ieder van ons op dit moment. Voor ons is de veiligheid en gezondheid van jullie en de docenten het belangrijkst en we willen als yoga-studio geen broedplaats voor het virus worden.

 

We hopen dat we jullie snel weer kunnen verwelkomen en de lessen kunnen voortzetten. Tot die tijd hopen we op mooi weer zodat we de lessen wellicht naar buiten kunnen verplaatsen, op de patio bij de studio of bij Sup & Beach op het strandje. Houdt onze Facebook pagina Tanith Wellness goed in de gaten voor nieuws.

  

Als je al lessen vooruit hebt geboekt met je strippenkaart kun je die annuleren. Gemiste lessen mag je inhalen als we weer starten.

Deze verwarrende tijd vraagt overgave, in het moment te zijn en te vertrouwen.

Een tijd om te reflecteren en te vertragen….

 

Liefs,

Angelique en het team van Tanith Yoga

Gratis Yogatv voor iedereen die thuis moet blijven

PS, er is een goed initiatief die ik graag met jullie wil delen van Yoga magazine en hun online platform

 

Kun jij niet naar je yogastudio vanwege het Coronavirus? Of moet je de komende weken thuiswerken? Omdat we nu allemaal vaker thuis moeten zijn, geven we iedereen in Nederland en België een cadeautje: twee weken gratis toegang tot ál onze online yogalessen en meditaties. Klik hier >> voor meer informatie