Goodbye 2023 and Hello 2024

Tijdens deze workshop blikken we zowel terug op 2023, als vooruit op 2024.

Wat heeft het afgelopen jaar je gebracht? Waar sta je nu? En waar wil je heen?

Uit je hoofd in je lijf

2023 is inmiddels voorbij. En hoewel de tijd soms voorbij lijkt te vliegen, kan er veel gebeuren in een jaar. Daarom gaan we tijdens de workshop de gebeurtenissen van het afgelopen jaar na, onderzoeken we wat impact op ons heeft gehad en wat we daarvan willen meenemen en loslaten.

 

Daarna duiken we verder het gevoel in: uit je hoofd, in je lijf. 

Hoe voel je je nu, waar droom je van en hoe kan je dat in beweging brengen? 

En we gaan aan de slag met mooie krachtige intenties neerzetten. Hier vanuit ga je voor jezelf doelen bepalen en concrete plannen maken om die doelen te verwezenlijken. Zo is de eerste stap gezet ... 2024 wordt jouw jaar! 

Wat gaan we doen?

In de workshop Goodbye 2023 Hello 2024 gebruiken we yoga en lichaamswerk in combinatie met intuïtief schrijven en visualisaties. Door te bewegen, de adem te volgen en uit de pen te laten rollen wat je hart je ingeeft, neem je jezelf mee op een innerlijke reis. Zo kom je dichter bij jezelf en wordt helder wat er in jou leeft en waar je diep van binnen naar verlangt.  

 

Wat heb je nodig?

Neem notitie boek of schrift mee en de pennen/potloden die je nodig denkt te hebben. Lekker zittende kleding, vest en dikke sokken is ook fijn om bij je te hebben.

Programma

Wanneer:      7 januari 2024

Tijd:                15.00 - 17.00 uur 

Docent:          Kirsten Harmsen

Waar:             Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:          € 25,- voor leden van de studio / € 27,50 voor niet leden