Nieuwe ontwikkelingen

Er zijn weer allerlei nieuwe ontwikkelingen in de studio. Docent die vertrekt en de komst van een nieuwe docent. Er komt een nieuw lesuur met een nieuwe bewegingsvorm die vanaf 1 juli wordt geïntroduceerd.

 

Kortom, we zijn weer volop in beweging. 

Wijzigingen

  • Kundalini maandagavond

Het lesuur Kundalini yoga stopt per 1 juli. Dharamjodh gaat deze zomer zelf weer een opleiding

volgen om zich te verdiepen en zal voorlopig geen vaste les geven in de studio. Wel hebben het plan om in de toekomst Kundalini workshops te organiseren met Dharamjodh.

 

  • Nieuw lesuur Ground Control Pilates

Op maandagavond van 18.45 – 20.00 uur wordt het rooster uitgebreid met een nieuw lesuur Ground Control- Pilates. Een les waarbij je werkt aan het versterken van je “core”.

Deze les wordt gegeven door Annemarie Verhoeven. 

Nieuwe docent Annemarie Verhoeven

Vanuit mijn achtergrond in de moderne dans en mijn werk als docent dansante vorming ben ik aanvullend Pilates lessen gaan volgen. Nu alweer ruim tien jaar. Ik merk dat mijn lichaam sterk blijft, snel herstelt na fysieke inspanning. Het is dus onderhoud voor mijn lichaam. Ook bij wandelen en hardlopen merk ik de positieve effecten ervan. Dat gun ik ieder mens!

Daarom besloot ik de opleiding bij Debbie Jenner van de Pilates Company in Amsterdam te gaan doen en heb deze afgelopen jaar succesvol afgerond.

 

Elk van ons kan plezier vinden in het ontdekken van de eigen bewegingsmogelijkheden.

Daar draag ik graag aan bij met Pilates, beweging & dans.