Nieuwe ontwikkelingen

Er zijn weer allerlei nieuwe ontwikkelingen in de studio. Docenten die (tijdelijk) vertrekken en de komst van een nieuwe docent. Er komt een nieuw lesuur en een nieuwe yogavorm wordt vanaf 1 januari geïntroduceerd. Kortom, we zijn weer volop in beweging. 

Wijzigingen

  • Kundalini maandagavond

Docent Dharamjodh gaat voor 6 maanden naar Amerika. Gedurende zijn afwezigheid neemt Tjarda Bouma zijn lessen over. Zij is gecertificeerd kundalini yoga docent. Als Dharamjodh terug is zal hij de les weer gaan geven.

  • Vinyasa donderdagavond

Lotty stopt per 1 december met lesgeven bij Tanith. Maar wellicht zie je haar nog wel eens in de studio om lessen te vervangen . Ik wil Lotty bedanken voor haar fijne lessen en haar energie in de studio. Vanaf 1 januari wordt het lesuur vinyasa flow op donderdag Yin Yang yoga en zal worden gegeven door Carmelita de Miranda. In de maand december vervangen Kirsten en Angelique de les op donderdagavond.

  • Nieuw Lesuur op zondag

Vanaf januari gaat Carmelita ook een nieuw lesuur Yin Yang yoga geven op zondag ochtend.

Meer info volgt snel

Nieuwe docent

Ik ben Carmelita de Miranda, getrouwd en moeder van 2 pubers. Sinds 1996 ben ik werkzaam als verpleegkundige waarvan sinds 2005 op de recovery. 

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik interesse in yoga, meditatie en zelfontplooiing. Ik volgde cursussen Intuïtieve Ontwikkeling, Sedona Methode, Sahaja Yoga Meditatie en ik begon met yoga. Ik kwam steeds meer thuis bij mezelf.

Yoga brengt mij lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel in balans. Inmiddels heb ik de Poweryoga I en Yin I modules van de 200 uurs yin/yang opleiding behaald en ben ik in 2018 enthousiast begonnen met lesgeven. Yoga is voor mij jezelf ontdekken zonder frustratie, durven kijken naar jezelf met mildheid. Het gaat er niet om hoe lenig je bent, maar om wat het uitvoeren van de asana jou brengt, de weg naar de houding toe en bij jezelf blijven.