Cacao Ceremonie met live muziek

In deze ceremonie begeleid door Laura Shanaley Waya & Zasja Heijligers stemmen we af op de kwaliteiten van het hart, door middel van meditatie, intentie, cacao, mantra’s en heart songs zingen en sharing. 

Cacao is eeuwenlang door de maya’s gebruikt in al hun riten, van geboorte tot dood, als plantleraar en als voertuig voor hun geneeskrachtige kruiden. Cacao heeft vele kwaliteiten en we gebruiken deze energie om af te stemmen op de overvloedige energie in ons hart.

Zingen

Zingen geeft levenskracht, versterkt je zenuwstelsel en je krijgt meer gevoel met je eigen frequentie, je eigen ‘toon’. Zingen is een training in bewustzijn, authenticiteit en zelfliefde.

Mantra’s zingen is een vorm van Bhakti Yoga en is net als mediteren een manier om uit het hoofd, in het hier-en-nu te komen. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn.

‘Manas’ betekent geest en ‘Tra’ betekent bevrijding.

Door steeds bepaalde heilige klanken/namen te herhalen, kom de geest tot rust en kan het hart zich openen.

Ook zullen we een aantal heart songs zingen (engels en spaans). Als bijzondere bijdrage zal

Zasja Heijligers nog een liedje channelen/improviseren, op basis van de dingen die we delen

in de (korte) sharing (thema dankbaarheid).

Het Pangaia Cacao Elixer

Het Pangaia cacao Elixer bestaat uit de volgende biologische en veganistische ingrediënten:

  1. Cacao poeder uit Costa Rica
  2. kokoscrème en kokossuiker uit Indonesië
  3. maca, chili, reishi, kaneel, vanilla, zout en essentiële olie van wilde sinaassappel.

Het elixir is strikt gezien niet psychoactief, maar heeft zeker opliftende effecten op de psyche, je bent gewaarschuwd…je gaat je goed voelen!

Door het tot ons te nemen als een plantleraar, komen we in contact met het mysterie van

moeder natuur, van liefde en van onszelf.

Programma

Wanneer:       Zondag 17 september 2023

Tijd:                 14.00 -16.30 uur

Gast:                Laura en Zasja

Waar:              Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:           € 35,-

over ons

Laura is een gepassioneerde chocolademaker (oprichter van Lovechock) die ervan houdt om haar liefde voor mensen, muziek, dans, zang, aromatherapie en cacao samen te brengen in een ceremonie, om de harten van de mensen te openen. Ze gebruikt intuïtief elementen uit haar ervaring met yoga, sjamanisme en haar eigen levenservaring.

Meer informatie op pangaia.nl en oiloftruth.com

Zasja is zangeres & soul-traveler met Songs for the Soul. Een concert met Zasja is een unieke ervaring, een healing happening. Via zang en tekst vertaalt zij thema’s die bij jou leven. 

Laat je meenemen in de magie die er ontstaat als jij afstemt op je hart, en hoe Zasja zich vervolgens met haar hart op jou afstemt. Dit creëert ze ter plekke en in het moment. Ook speelt ze haar eigen liedjes  met natuur als metafoor, over de maan, de zee, de sterren in het Spaans Nederlands en Engels, en rainbowsongs en mantra’s. Meer info op zasja.nl