Reiki Workshop

Wat is Reiki?

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst.

Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die door handoplegging doorgegeven kan worden. In deze workshop leer je hoe je jezelf en anderen op een toegankelijke manier helende energie kan geven. Hoe je via Reiki het vermogen van het lichaam leert activeren om zichzelf in balans te brengen? 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt die pijn vermindert of zelfs helemaal oplost. In deze workshop leer je te werken met de energie die door je heen stroomt.

Tijdens een reiki 1 cursus gaan we werken met het fysieke lichaam. 

We starten de dag met een korte kennismaking. De groepsgrootte varieert van 2 tot 6

personen. Om eventuele spanningen en emoties van ons af te schudden gebruikt Jessica de klanken van een sjamanendrum.

Wat ga je leren?

- Wat is Reiki

- De geschiedenis van Reiki

- Je ontvangt verschillende inwijdingen

- Daarna ga je jezelf behandelen met de Reiki energie en voelen wat het doet

- Je krijgt opdrachten mee naar huis om te leren werken met Reiki energie

programma

Wanneer:     Zondag 7 Mei

Tijd:                11.00 - 15.00 uur

Docent:           Jessica Young

Waar:             Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:          € 155,- inclusief lesmateriaal, thee, lekkernij, certificaat en terugkomdag (die volgt                           na 21 dagen en duurt gemiddeld 2 uur).

Er geldt een minimum van 3 en maximum van 6 personen per groep, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor individuele aandacht.

Mijn naam is Jessica Young. Na acht jaar als kok en voedingstherapeut gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe richting en heb ik leren masseren en werken met de kracht van Reiki energie. 

De kracht van aanraking is groots en dat wil ik iedereen laten ervaren. Als activiteitenbegeleider voor ouderen zie en voel ik wat aanraking met mensen doet. Reiki heeft mijn leven positief veranderd. Ik leef met veel meer zelf compassie, rust en meer in het hier en nu. Mijn intuïtie is vergroot en ik omring mij met liefdevolle mensen. Dit gun ik iedereen.