Vrouwencirkel met live muziek

Al eeuwen komen we als vrouwen samen in cirkels om wijsheden te delen, elkaar te steunen en de vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit deden we vroeger via rituelen, dans, verhalen, zang, geneeskrachtige kruiden, meditatie en healing. 

In deze vrouwencirkel komen we weer opnieuw samen om te verbinden met onszelf, elkaar en dit oeroude krachtveld. De cirkel van deze maand staat specifiek in het thema van de godin van het water; Yemanja.

Een magische beleving!

We gaan delen wat er in onze harten leeft, in een veilige en intieme setting met kussentjes, kaarsjes, dekentjes, thee en chocola. 

Tijdens een cirkel hoef je niks; je hoeft niet te werken, te zorgen, er leuk uit te zien of door te gaan. Je hoeft alleen maar te zijn.

We voelen wat er leeft in onze binnenwereld en zijn in zachtheid daarbij aanwezig. Ook gaan we liefdevolle oefeningen doen om te verbinden, en onszelf beter te leren kennen.

Dit is het moment om even uit je dagelijkse leven te stappen en even niets te moeten.

 

 Zasja zal haar “goddess songs” met ons zingen waarbij we deze songs als tools kunnen latendoorwerken (net als mantrazang) .In deze eerste cirkel zullen we met Yemanja gaan verbinden, de godin van het water. Zasja zal ook op deze energie afstemmen en ter plekke een song laten ontstaan met woord tekst en melodie vanuit deze bron en de energie die we als groep hebben gecreëerd.

Een magische beleving!

 

Zasja Heijligers

Zasja heeft naast haar werk als singer songwriter en healer, vrouwentempels gefaciliteerd waarvoor ze prachtige liederen schreef om onze vrouwelijke energie wakker te maken en te belichamen.

Ze creëert songs voor je ziel. Ze heeft daarnaast een trainings- en theater achtergrond.

Programma

Wanneer:       zondag 25 juni

Tijd:                  19.30 - 21.30 uur

Docent:           Zasja Heijligers ( singer songwriter, songs voor je ziel & healer )

Waar:              Tanith Yoga Studio IJsselstein 

Kosten:           € 35,-  ( incl. thee en wat lekkers)  draag makkelijk zittende kleding