Terugblik Ibiza 2017

Inmiddels zijn we weer terug en kijken we terug op een heerlijke yogaweek op Ibiza. 

 

We hadden prachtig weer, dus konden we elke ochtend en namiddag de yogales buiten aan het zwembad doen met uitzicht op zee. We begonnen de dag met een serie zonnegroeten terwijl de zon langzaam op kwam.

Gedurende de week zijn er verschillende soorten yoga de revue gepasseerd.

 

Voor ieder wat wils :-)  

Yoga op het strand

We hebben ook een yogales gegeven op een heerlijk strandje in het rustige noorden

van het eiland. Heerlijk met de voeten in het zand en hierna genoten van onze

meegebrachte picknickmand met ontbijt inclusief de heerlijke zelfgemaakte granola met superfoods van Miss Detox.

 

Natuurlijk de hippie markt bezocht en genoten van een prachtige zonsondergang op het strand van Bennirras, Op zondag komen hier de hippie’s bij elkaar om op hun trommels te spelen terwijl de zon in de zee zakt.

’s Avonds na een gezond diner waren er verschillende workshops aan de grote tafel op de veranda van de villa. Onder het genot van Chai, “golden milk” en dadels werd er lang nagepraat en kennis gedeeld.

 

Verder was er nog genoeg tijd om het eiland te verkennen, een massage te ondergaan of eindelijk dat boek uit te lezen.

enkele reacties uit ons gastenboek

  • Wat een fijne week is dit. De yoga, het eten, de sfeer, het eiland..maken dat ik zóóó relaxed ben als ik in tijden niet ben geweest. De energie borrelt weer in mijn lijf en in mijn hoofd…
  • Dank jullie wel voor de fantastische (ver)(ont) zorging van ons! We voelden ons echt in de watten gelegd! We hebben ontspanning en inspiratie opgedaan. 
  • Het was absoluut een goede beslissing om met jullie naar Ibiza te komen. Heb een heerlijke relaxte week gehad en kan er weer helemaal tegenaan.
  • Wat ben ik blij met mijn keuze de knoop door te hakken en lekker een weekje bij jullie te genieten. De zorg, de aandacht, de plek, het ongedwongen gevoel, het samenzijn en de rust…wat een goede balans hebben jullie gecreëerd!