Volle Maan Meditatie

Op zondag 10 november is er een volle maan meditatie bij Tanith Yoga met Denise de With.

Als Sjamanistisch healer maakt ze veel gebruik van het ritme van de natuur en de maan heeft haar hart gestolen.
 

Door de maan meditaties wil ze iedereen laten ervaren hoe prachtig de energie van de maan is. Naast Sjamaan is Denise ook yogadocent. 

Bloedmaan

Deze volle maan word de bloedmaan genoemd en deze maan heeft alles te maken met de voorbereiding op de koude wintermaanden waarbij we ons meer naar binnen keren en de tijd nemen om rust te nemen en weer op te laden. De maan staat in het teken van Stier en geeft een aardse en stabiele energie die je de kans geven om balans te vinden tussen je emoties en wat je er praktisch aan kunt doen om zo weer nieuwe energie in je leven te brengen.

 

Tijdens de Volle Maan meditatie vertelt Denise eerst over het thema van de maan, hoe de energie van de maan is en hoe deze jou zou kunnen beïnvloeden. Tijdens de volle maan meditatie stemmen we weer af met onszelf, zodat we weer in harmonie met de natuur komen. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie waarbij Denise verschillende klankinstrumenten gebruikt.

Ga mee op reis

Als afsluiting neemt ze je mee langs een compositie van verschillende muziekstukken die ze speciaal bij deze maan heeft uitgezocht. Door de combinatie van geleide meditatie, klankinstrumenten en muziek word je helemaal uit je gedachten gehaald, uit je ratio. En kom je weer terug in je hart. Je wordt als het ware meegenomen op reis.

Programma

Wanneer:       10 november 2019

Tijd:                19.30 -21.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:              Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:           € 17,50 | en € 15,00 voor leden van Tanith Studio