Nieuwe Maan Meditatie

Op vrijdag 15 juni is er een nieuwe maan meditatie bij Tanith Yoga met Denise de With.

Als Sjamanistisch healer maakt ze veel gebruik van het ritme van de natuur en de maan heeft haar hart gestolen.
 

Door de maan meditaties wil ze iedereen laten ervaren hoe prachtig de energie van de maan is. Naast Sjamaan is Denise ook yogadocent. 

Reflectie

De nieuwe maan luidt het begin van een nieuwe cyclus in. Met de nieuwe maan is de energie meer naar binnen gekeerd en een stuk rustiger dan met de volle maan. Het is een tijd van reflectie, de tijd nemen voor jezelf en opladen. De nieuwe maan is een hele goede tijd om intenties te zetten en om je plannen helder te krijgen.

 

Tijdens de Nieuwe Maan meditatie stemmen we weer af met onszelf, zodat we weer in harmonie met de natuur komen. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie waarbij Denise verschillende klankinstrumenten gebruikt.

Ga mee op reis

Als afsluiting neemt ze je mee langs een compositie van verschillende muziekstukken die ze speciaal bij deze maan heeft uitgezocht. Als afsluiting gaan we onze intenties voor de komende periode op papier zetten. Door de combinatie van geleide meditatie, klankinstrumenten en muziek word je helemaal uit je gedachten gehaald, uit je ratio. En kom je weer terug in je hart. Je wordt als het ware meegenomen op reis.

Programma

Wanneer:       15 juni 2018

Tijd:                20.30 -22.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:              Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:           € 17,50 | en € 15,00 voor leden van Tanith Studio