Volle Maan Meditatie

Op woensdag 8 april is er een volle maan met Denise de With. Dit keer geeft ze de meditatie online via ZOOM.

Als Sjamanistisch healer maakt ze veel gebruik van het ritme van de natuur en de maan heeft haar hart gestolen.
 

Door de maan meditaties wil ze iedereen laten ervaren hoe prachtig de energie van de maan is. Naast Sjamaan is Denise ook yogadocent. 

Bescherming

Deze volle maan word de maan van de dood genoemd. Klinkt heel duister maar is het niet. Het is een maan die in het teken van bescherming staat. Alle zaadjes in de grond, en zo ook jou plannen en dromen, zijn nog heel pril en kwetsbaar, en hebben extra voeding en bescherming nodig. De maan staat in het lucht teken Weegschaal, dit maakt het een goede maan om balans te zoeken op alle gebieden.

 

Tijdens de Volle Maan meditatie vertelt Denise eerst over het thema van de maan, hoe de energie van de maan is en hoe deze jou zou kunnen beïnvloeden. Tijdens de volle maan meditatie stemmen we weer af met onszelf, zodat we weer in harmonie met de natuur komen. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie.

Ga mee op reis

 Door de combinatie van geleide meditatie en klankinstrumenten word je helemaal uit je gedachten gehaald, uit je ratio. En kom je weer terug in je hart. Je wordt als het ware meegenomen op reis.

Programma

Wanneer:       8 april 2020

Tijd:                19.30 - 20.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:              Online

Kosten:           Op donatie basis | en gratis voor leden van Tanith Studio ( aanmelden via Momo Yoga)