Volle Maan Meditatie

Op zondag 19 mei is er een volle maan meditatie bij Tanith Yoga met Denise de With.

Als Sjamanistisch healer maakt ze veel gebruik van het ritme van de natuur en de maan heeft haar hart gestolen.
 

Door de maan meditaties wil ze iedereen laten ervaren hoe prachtig de energie van de maan is. Naast Sjamaan is Denise ook yogadocent. 

Grasmaan staat voor groei

Een goede tijd om even stil te staan bij de plannen die je in werking hebt gezet en die nu nog steeds groeiende zijn…. Voel hierbij ook de dankbaarheid en liefde die je hebt ervaren. Ter afsluiting kun je liefde en dankbaarheid aan de groeikracht van de natuur schenken! Tijdens de Volle Maan meditatie vertelt Denise eerst over het thema van de maan, hoe de energie van de maan is en hoe deze jou zou kunnen beïnvloeden. Tijdens de volle maan meditatie stemmen we weer af met onszelf, zodat we weer in harmonie met de natuur komen. Je wordt meegenomen in een geleide meditatie waarbij Denise verschillende klankinstrumenten gebruikt.

Ga mee op reis

Als afsluiting neemt ze je mee langs een compositie van verschillende muziekstukken die ze speciaal bij deze maan heeft uitgezocht. Door de combinatie van geleide meditatie, klankinstrumenten en muziek word je helemaal uit je gedachten gehaald, uit je ratio. En kom je weer terug in je hart. Je wordt als het ware meegenomen op reis.

Programma

Wanneer:       19 mei 2019

Tijd:                19.30 -21.00 uur

Gastdocent:  Denise de With

Waar:              Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:           € 17,50 | en € 15,00 voor leden van Tanith Studio