Terugblik Ibiza yogaretreat april 2018.

Wat was het weer een fantastische week! We verbleven op een nieuwe plek in het rustige noorden van het eiland.

Een heerlijke villa omringt door een biologische sinaasappel boomgaard en bij het zwembad onze eigen citroen boom. Zo konden we de dag beginnen met heet water met gember en citroen uit eigen boom. Gevolgd door verrassende groene smoothies van Miss Detox.

 

Ook dit keer hadden we prachtig weer, zodat we de yoga practice buiten aan het zwembad konden doen. Na de les stond er een heerlijke brunch klaar met bananen pannenkoekjes, homemade granola en andere gezonde recepten van Miss Detox. 

Op zoek naar Tanit

Gedurende de week heeft iedereen het eiland doorkruist

en rustige baaitjes en hippie marktjes bezocht. Of genoten van de rust aan het zwembad.

Ook de herstellende yoga les in de namiddag konden we de meeste keren buiten doen, gevolgd door een gezond ( ayurvedisch ) diner en verschillende workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Voor het eerst zijn we op zoek gegaan naar de geheime grot van Tanit, de godin van Ibiza. Na een kleine zoektocht, hier en daar vragen aan locals en een pittige wandeling de berg op vonden we een prachtige bedevaart plek. Heel bijzonder!

En natuurlijk…inmiddels traditie, op blote voeten gedanst op het strand van Bennirras waar de hippies op hun trommels spelen terwijl de zon in de zee zakt.

Het was magisch!

enkele reacties uit ons gastenboek

  • Heel erg bedankt voor de goede zorgen en gastvrijheid. Deze dagen waren werkelijk een cadeau voor mij. De yoga, het heerlijke eten, meditaties, gesprekken en gezelligheid. Alles was super fijn en sloot perfect op elkaar aan.
  • Wat een heerlijk spontaan reisje naar Ibiza. In een fantastisch huis met heerlijke mensen. Zo genoten van de variatie in de lessen en de super interessante workshops. Ik ga zeker wat aanpassen in mijn lifestyle, totaal geïnspireerd!
  • Wat een fantastische dagen! Hartelijk dank voor jullie wijsheid, toewijding, zorg en liefde deze dagen. Ik ga met heel veel energie, focus en hernieuwde richting terug naar huis.