Sven Sharing Circle

Deze middag komen we samen om te verbinden, te luisteren en delen. Even stil te staan en tijd te nemen voor ons zelf en te reflecteren.

 

In Talk with me faciliteert kunstenaar Sven Signe den Hartogh een Talking Circle ook wel peacemaking circles genoemd. Deze traditie is diepgeworteld in de traditionele praktijken van de oor-spronkelijke bewoners van Noord-Amerika en wordt tegenwoordig door spirituele kringen omarmd om op een dieper niveau te verbinden. De bedoeling is om harten te openen om elkaar te begrijpen en met elkaar in contact te komen.

 

De vormgeving van de cirkel voorkomt reactieve communicatie en bevordert dieper luisteren en reflectie in gesprekken, dit is een uitnodiging om goed naar elkaar te luisteren en open te staan voor alles wat gedeeld wordt. Elke kring staat in het teken van een thema gerelateerd aan mens-zijn, waar we die middag uitgebreider op ingaan.

“To listen another’s soul into a condition of disclosure and discovery may be almost the greatest servicethat any human being ever performs for another.”- Douglas Van Steere

Sven Signe den Hartog

De sharing circle wordt gefaciliteerd door de kunstenaar Sven Signe den Hartogh, wiens artistiek oeuvre en levensmissie het is te creëren in dienst van en overgave aan de liefde. 

Sven’s werk omvat een rijk oeuvre van verschillende mediums en artistieke vormen die allemaal leiden tot een poging om verbinding te maken met onszelf, de wereld en het mysterie van het bestaan.

Programma

Wanneer:     Zondag 26 maart 

Tijd:               14.00 - 16.00 uur 

Waar:            Tanith Yoga in IJsselstein

Kosten:        € 25,- voor leden van de studio